Behu Agjent i Lëvizjes

MOVE Agents are the stars of MOVE Week. They make MOVE Week happen.ALL YOU NEED KNOW

 • What is MOVE Week?

  MOVE Week is an annual Europe-wide event and an integral part of the NowWeMOVE campaign. The objective of MOVE Week is to promote the benefits of being active and participating regularly in sport and physical activity throughout Europe. A wide range of promoters of physical activity (who we call MOVE Agents) coordinate events, including existing and new physical activities, for MOVE Week.

 • What is a MOVE Agent?

  MOVE Agents are the stars of MOVE Week. They make MOVE Week happen. A MOVE Agent is a voluntary position, but ISCA and the National Coordinators in each country can give them advice on how to seek funding and support for your events. It is the MOVE Agent’s job to choose their event type and location, register it on the portal at moveweek.eu, gather the team they need to implement it, promote it in their communities and oversee it when it unfolds on the day(s).

 • Who can be a MOVE Agent?

  A MOVE Agent can be a grassroots sport organisation, club, school, university, voluntary group, company, municipality/city or individual who organises a sport and physical activity event for MOVE Week.

 • Si funksionon kjo?

  Java e Levizjes MOVE Week është një platformë e hapur për cilindo qe ka ne interes të qenit aktiv ose te organizoje evente ku te perfshije sa me shume njerez per te qene aktiv .Gjatë Javës se Levizjes, qindra ngjarje do të ndodhin në të njëjtën kohë në të gjithë Evropën. Ato mund të përfshijnë aktivitete ne natyre ose aktivitete te llojt provojeni-ate në klubet lokale si : Ecje ne natyre, Te vrapojme per argetim ,Turne me biçikleta, aktivitete sportive ne rruge, aktivitete sportive shkollore, aktivitetet e kompanive apo organizatave te ndryshme , aktivitetete sportive dhe fizike organizuara për grupet e te cilat jane te veshtire per tu arritur etj. Madhësia e eventeve mund të ndryshojnë - nga evente të vogla të organizuara nga grupet lokale tek evente të mëdha të komunitetit, apo evente te nje shkalle te gjere duke perfshire gjithe qytetin.Java e Levizjes eshte nje event per te gjetur aktivitetin qe te pelqen dhe per tu argetuar. Per sa kohe qe nje event i ben njerzit qe te jene aktive atëherë ajo ka të drejtë të jetë pjesë e Javës se Levizjes .

 • Cfare duhet te bej?

  1. Rregjistroju si Argjent i Levizjes ne MoveWeek.eu.
  2. Regjistro nje event per Javen e Levizjes MOVE Week.
  3. Organizoni dhe promovoni eventin tuaj.


  Udhërfyesit, posterat, fletushkat, banerat dhe materiale të tjera promovuese janë gjithashtu në dispozicion të Agjenteve te Levizjes , per ti ndihmuar ata per te gjetur mbeshtetes te eventeve te tyre dhe per ti organizuar dhe promovuar ato

Join the TEAM

 • 6 117 Agjentët e Lëvizjes
 • 14 105 MOVE Events
 • 3 444 930 Participants

Change takes time, but together we can create opportunities for everyone to engage in sport and physical activity.

Behu Agjent i Lëvizjes - Promote physical activity

Promote physical activity