Forumi Pukjan/ Partner i Javes Evropiane e Levizjes si Media e shkruar

Forumi Pukjan një ndër mediat e shkruar me prestigjoze në zonën  e veriut te Shqipërisë është një ndër partneret kryesore të Javës Europiane të Lëvizjes e cila jep kontributin e saj në vizibilitetin e kësaj fushate europiane dhe gjithashtu mbeshtet fuqishëm aktivitetin që do të zhvillohet në qytetin e Pukës me rastin e Javës së Levizjës. Aktiviteti që do organizohet në Pukë dhe që do të koordinohet nga Z. Artan Zaja me mbështetjen e Bashkisë Pukë konsiston në Promovimin e turizmit kulturor dhe malor nëpërmjet valleve tradicionale të zonës ( Vallja e Kabashit- ringjallje e tradites).

http://forumipukjan.com/